helen-jorgens.nu


Punker på dagordningen

Har haft flera samtal med Telia och det är något fel på förbindelsen. Knappt att vi ens får upp SvD. Telia ser bara att det är något fel men inte vad. De vill vi skall byta ut modemet men jag tror felet ligger förbindelsen. I och med att detta är en privat internettjänst så tar det tre till fyra dagar innan det kommer en tekniker. Jag tar med modemet och försöker byta ut det men i och med att det ligger i ditt personnummer så är det tveksamt om de låter mig byta.

Lite punkter på ditt bor: Gör en lista på de läkemedel/preparat vi behöver ha här. Lite Alvedon, Citodon (se Fass), Stesolid mm mm vore bra. Förmodligen lite bra bedövning – ja du har säkert bra koll. Salva – Tapin/Emla går åt hela tiden och vore bra om vi kunde beställa lite mer. Jag har högkostnadsskydd så alla läkemedel är kostnadsfria om vi vill utnyttja det. Det kommer att behövas en hel del mindre texter. Är något ämne svårt att skriva så släpp det och gå vidare så får vi gå tillbaka och lösa det tillsammans om det behövs. Som en regel skall alla små texter vara 125 till 150 ord om det går – men det beror självklart på om det går beroende på ämne. Mina förslag är att se som rekommendationer – inte att det måste vara så.

Comments are closed.